Kuwait

View listings

kuwait.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Kuwait

Fastigheter till salu i Kuwait

Kuwait är ett arabiskt land vid Persiska viken och har ett kulturarv som går tillbaka till antiken. Huvudstaden Al Kuwait är känd för sin moderna arkitektur, som sträcker sig från skyskrapor till de svimlande Kuwait-tornen, designtorn som minns de klassiska kaklade valv av moskéer. Det gränsar till Saudiarabien i söder och Irak i norr.

Om du planerar att flytta och letar efter fastigheter till salu i Kuwait är det viktigt att veta utvecklingen på fastighetsmarknaden i landet. Kuwait-fastighetssektorn bevittnar en ökning av positiv energi som inte kunde ha kommit vid en bättre tid, eftersom den kuwaitiska regeringen har undertecknat en ambitiös tjugoårsplan för att främja turismen i landet. Så detta är en bra tid att köpa fastigheter till salu i Kuwait. Till detta läggs det faktum att fastighetssektorn har haft stor nytta av tillkännagivandet av den nya förordningen om direkta utländska kapitalinvesteringar, som är avsedda att revolutionera fastighetsmarknaden. Alla dessa faktorer tyder tillsammans på att Kuwait fastighetsmarknad, som redan är vid god hälsa, sannolikt kommer att expandera ytterligare.

Vissa faktorer har drabbat fastighetsmarknaden i Kuwait, bland dem avresa till utlandsstationerade som letar efter bättre möjligheter i andra länder eller väljer att återvända till sina ursprungsländer. Utvandrare i Kuwait överväger att skicka sina familjer till sina ursprungsländer. Men de behåller sin giltiga bostad och beslutar att stanna i Kuwait som ungkarlar. Men en sådan trend kommer att förvärra den nuvarande situationen inom fastighetssektorn ytterligare, och hyrorna förväntas minska ytterligare när utlandsbeslutet tillkännages.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Pris: US $ 112.000 Betalningssätt: 40% av den första satsen och resten i omgångar under en period av 24 månader utan förmåner Storlek: 71 kvadratmet...
Cod. 21917

Försäljning 3:a, Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait

Reserved negotiation
Försäljning
3:a

70 m²
hus till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB